gelaatsverzorgingen

BC Anti- Rimpel behandeling Time Interceptor

Prijs: €72.50 - Tijdsduur: 90 minuten

​Omdat de huid vanaf 35-40 jaar moet strijden tegen verlies van glans, een oncomfortabel gevoel, onregelmatigheden van de huid, verlies van veerkracht en stevigheid,verschijnen van kraaienpootjes en rimpeltjes heeft BC de lijn Time Interceptor ontwikkeld.

Ontdek in het instituut uw anti-aging behandeling, een combinatie van extracten van polyfenolen van Arganblaadjes, tijgernoot,boomschors van de Anogeissus Leiocarpus en arganolie, vanaf nu toegevoegd aan de boosters voor een maximale doeltreffendheid.

In combinatie met vernieuwde texturen, een drievoudigmasker en een nieuw behandelingsritueel,vergezeld van een speciale techniek uitgewerkt om de resultaten te optimaliseren en het welzijn te verhogen!

BC Hydra- Nutrition behandeling met Bamboe- Aloe Vera

Prijs: €62.00 - Tijdsduur: 90 minuten

De oplossing van BC voor de huid die nood heeft aan hydratatie,soepelheid en stevigheid. Dankzij het complex Bamboe-Aloe Vera is de huid gevoed en gehydrateerd.

De cure intensive hydratant Bamboe- Aloe Vera heeft een gladmakend effect en de huid is opgevuld.

BC Bosbessenverzorging gevoelige huid en couperose

Prijs: €58.00 - Tijdsduur: 75 minuten

​Deze behandeling van BC met bosbessen richt zich tot de fijne en gevoelige huid en de huid met tendens tot droge huid. Ze kalmeert en vermindert onmiddellijk de roodheid en irritaties en voedt uw huid.

Cocooning texturen en actieve werkstoffen met bewezen doeltreffendheid om de gevoelige huiden in de watten te leggen…

Het alginaat masker met bosbessen en vitamine C voorkomt tekenen van gevoeligheid (couperose,roodheden…).

Deze professionele behandeling is een uitstekende bescherming tegen vrije radicalen en geeft de huid een fris gevoel. Ze is soepel, voelt fluweelzacht en comfortabel aan.

BC Intensieve Anti Stress Chocolade Verzorging

Prijs: €65 - Tijdsduur: 90 minuten

​Beschermen en genieten: geschikt voor alle huidtypes, ook voor de meer droge huid. Ideale winterverzorging door zijn licht warme masker!

Werkt beschermend, detoxifierend en hydraterend.

De huid is zacht, versoepeld en gevoed. De gelaatstrekken zijn gladgestreken. De teint is klaarder en stralender.

Bernard Cassiere Dermabrasiebehandeling AHA

Prijs: €58 - Tijdsduur: 90 minuten

​Voorkomen en bestrijden van rimpeltjes. Verfijnen van de huidkorrel. Verhelderen van de teint. Éclat geven aan de huid.

Producten bevatten fruitzuren,kunnen de gevoeligheid van de huid aan de zon versterken. Vermijd blootstelling aan de zon 48u voor en na de behandeling en gebruik een goede bescherming tegen de zon.

Alle huidtypes, behalve zeer gevoelige of couperose huid.

Bij deze behandeling wordt er geen harsen van het gelaat uitgevoerd.

De huid is zacht en soepel, gehydrateerd en gevoed. De lijntjes zijn gladgestreken en de teint is helderder en straalt terug.

Veenbessenolie, glycolzuur, fruitzuren van bosbessen en blauwe bessen.

Bernard cassiere Intense ophelderende behandeling met kiwi

Prijs: €62,00 - Tijdsduur: 90 minuten

​Om een oplossing te bieden voor huidproblemen als hyperpigmentatie,bruine vlekken of een vale huid heeft BC een compleet programma ontwikkeld op basis van natuurlijke actieve werkstoffen verkregen uit recente onderzoeken.

Het is bekend dat vit C één van de meest doeltreffende ingrediënten is in strijd tegen de hyperpigmentatie. Daarom heeft BC gekozen voor kiwi, erg rijk aan vit C.

Na slechts 1 behandeling is de huid stralender,egaler, beter gevoed en heeft meer comfort, de pigmentvlekken zijn lichter.

Bernard cassiere EE detox behandeling op basis van bloedappelsien

Prijs: €58,00 - Tijdsduur: 90 minuten

​Een energie gevende en ontgiftende kuur in 4 fase!

Stimuleer uw huid met deze energie gevende detox behandeling samengesteld op basis van een cocktail van citrusvruchten( extract van bloedappelsien en etherische olie van mandarijn) Bloedappelsien werd gekozen als belangrijkste ingrediënt om vale teinten te stimuleren en te vitaliseren en de huid te hydrateren en te voeden.

Onmiddellijke resultaten na 1 behandeling verbetering huidporiën en de teint is egaler en helderder.

Bernard Cassiere Zuurstofbehandeling met honing

Prijs: €65,00 - Tijdsduur: 75 minuten

​Pure verwennerij met deze Zuurstofbehandeling op basis van honing. Voor een egale en stralende teint!

De gommage met suiker en honing, het masker met een moussetextuur gemengd met echte acaciahoning voor opmerkelijke resultaten.

Deze behandeling stimuleert de celvernieuwing dankzij een samengesteld complexe suikers, vitamines en oligo-elementen. De huid straalt en blaakt van energie…overvloedig gebruik mag!

BC Behandeling voor oogcontouren met korenbloem

Prijs: €38,00 - Tijdsduur: 40 minuten

​Ontdek deze behandeling op basis van korenbloem voor de oogomtrek. Een doeltreffende verzorging om tekenen van vermoeidheid en veroudering tegen te gaan en om te genieten van een moment ontspanning.

- Om de oogcontouren te laten ontwaken, bestrijden van huidverslapping,kraaienpootjes, vorming van rimpeltjes en wallen.

- Voor een stralende blik, weggommen van donkere kringen.

Gebruik ook de producten voor thuis. Deze zijn goedgekeurd door oogartsen.

BC Behandeling met munt en citroen voor de gemengde en vette huid/ of met onzuiverheden

Prijs: €60,00 - Tijdsduur: 75 minuten

​Een super reinigende behandeling!

Huidoneffenheden en de overmatige productie van talg zijn karakteristiek voor de vette huid en komen frequenter voor bij adolescenten en jong volwassenen. Maar bepaalde factoren kunnen overtollige talgafscheiding, onzuiverheden of verstopte poriën bevorderen op elke leeftijd.

Hormonale schommelingen,warmte en vocht,vervuiling, levensstijl of zelfs stress kunnen overproductie van talg of huidonzuiverheden veroorzaken.

Deze behandeling focust zich helemaal op deze problemen.

Biodroga MD Micro Needling Medische Huidverbetering

Prijs: €120 - Tijdsduur: 60 minuten

Door middel van een roller met naaldjes van 0,5mm worden kleine gaatjes in het gelaat gemaakt waardoor de professionele producten zoals Hyaluronzuur ,vitC, peptide dieper inwerken en zeer mooie resultaten teweeg brengen. Wordt altijd in kuur aangeboden de eerste maal samen met producten voor thuisgebruik. De Needling werkt nog 1 jaar tot 1,5 jaar verder door. Daarna is een onderhoud van 1 behandeling per 3 maanden aanbevolen om uw resultaat te behouden. We kunnen op 8 verschillende indicaties werken: -verbetering van littekens door acne of andere. - Anti- age expressierimpels rond ogen en bovenlip. - Anti age rimpels op voorhoofd en neus lipplooi.- Anti Age verslapte huid elasticiteitsverbeterend.- Anti pigmentatievlekken.- Poriën verfijnend.- Vochtbalansherstellend voor de droge huid.- Defense filler voor de dunne huid terug wat dikker te maken.

De hygiënische waarden staan hoog aangeschreven en worden strikt opgevolgd.

Behandelpakket wordt echt per individue opgesteld.

BC Suprême gelaatsbehandeling met zwarte orchidee

Prijs: €68,00 - Tijdsduur: 80 minuten

​Het is een anti stress en verjongende luxe behandeling!

Waarom zwarte orchidee?

Het extract van zwarte orchidee wordt verkregen uit de bovengrondse delen. Het bevat koolhydraten,organische zurende flavoiden. Het olieachtige extract bevat hoofdzakelijk vetzuren.

Dankzij de samenstelling van vetzuren,laat het olieachtige extract van de zwarte orchidee het toe de dehydratatie te beperken door de lipidefilm van de huid in stand te houden. Bijgevolg heeft het olieachtig extract een beschermend effect tegen de externe agressies en werkt het als een preventieve bescherming tegen de veroudering.

Het zorgt voor een zichtbaar soepelere huid die mooi opgevuld is en een stralende teint heeft!