gelaatsverzorgingen Sothys

Sothys Zuurstofrijke seizoensverzorging

Prijs: €60,00 - Tijdsduur: 1u15 min minuten

​Zuurstofrijke seizoensverzorging met gulle geurnoten: peeling,dubbel masker en ontspannende modellering voor een huid die een boost krijgt en er weer stralend gaat uitzien

Voorziet de huid van de nodige vitaminen en mineralen.

Ideaal om de huidveroudering tegen te gaan!

Sothys Ovale Parfait

Prijs: €55,00 - Tijdsduur: 60min minuten

​Deze behandeling van jukbeenderen tot decolleté is speciaal ontwikkeld voor personen die de jeugdigheid van hun gezichtsovaal en decollete willen behouden.

Deze behandeling bestaat uit 3 stappen: gommage, modelgetekend, dubbel masker met als doel rimpels laten verdwijnen/ de huid veerkrachtig maken.

Sothys Soin Jeunesse Anti-rimpel

Prijs: €80.00 - Tijdsduur: 90 min minuten

​Intensief verjongende behandeling: Aan de hand van 5 hoofdetappen en maar liefst 8 specifieke formules ervaart u de doeltreffendheidvan Sothys in combinatie met 1 uur 15min ontspanning en deskundige zorg voor een zichtbaar jongere huid.

Nog een week na het einde van de kuur van 3 behandelingen : tot 6 jaar gewonnen!

Sothys Intensieve behandeling hydra 3HA

Prijs: €68,00 - Tijdsduur: 80 minuten

​Een intensieve anti age behandeling.

De Sothys intensieve behandeling hydra 3HA ,met drievoudig Hyaluronzuur wat ervoor gaat zorgen dat de rimpeltjes opgevuld zijn.

Uw huid ziet er zichtbaar jonger uit! Voor ieder huidtype geschikt!

Een perfecte mix van techniciteit en sensorialiteit. Deze verzorging combineert ultracomfortabele structuren met hoogperformante actieve stoffen om de huid onder te dompelen in een gevoel van welzijn en om de huid een gevoel van absolute hydratatie te bezorgen.

Met structuurversterkende actieve bestanddelen.

Germaine de Capuccini Timexpert C+A.G.E

Prijs: €65 - Tijdsduur: 75 minuten

​Een verjongende vitaminekuur voor het gelaat.

Glycatie is den chemische reactie die de huid veroudert en afhankelijk is van de hoeveelheid suiker die we opnemen. Deze reactie zorgt ervoor dat de collageen-en elastinevezels afbreken. De huid verliest dus haar soepelheid,stevigheid en ziet er dof uit. De geavanceerde formule van dit gamma vertraagt de effecten van glycatie en gaat dit tegen door middel van Ume-extract en een soort Japanse pruim.

Geeft een intense huidverbetering door de stevigheid, luminositeit en jeugdigheid te herstellen. Laat zelfs een doffe en futloze huid weer stralen als nooit tevoren.

Aanbevolen leeftijd 25+

GDC Royal Jelly gelaatsverzorging

Prijs: €67,00 - Tijdsduur: 75 minuten

​Een gelaatsverzorging op basis van koninginnengelei en podia cocos-extract. Deze verzorging behandelt een huid die last heeft van externe agressies zoals ultravioletstraling,vervuild milieu,vochtige omgeving, epilaties.

Aanbevolen vanaf 18 jaar.

Een doffe huid die nood heeft aan comfort en zachtheid.

Droge tot zeer droge huidtypes.

De beschermende barrière van de huid wordt hersteld en voelt zacht en comfortabel aan.

GDC Excel Therapy 02 Cityproof Anti-pollutie, zuurstof

Prijs: €75,00 - Tijdsduur: 90 minuten

​Een verzorgingslijn die de huid beschermt tegen stressveroorzakende milieuomstandigheden en veroudering vertraagt. Onze huid staat bloot aan talloze dreigingen van buitenaf,zoals vervuiling, Uv-straling,stress, slaapgebrek….

Vanaf een leeftijd van 25-30 jaar.

Een vale en doffe teint of voor de huid waarvan het afweersysteem moet worden geactiveerd en versterkt om veroudering te voorkomen.

Ontgiften van de cellen. De huid langer in perfecte conditie, bruist van vitaliteit terwijl de tekenen van huidveroudering vervagen.

De huid is helder,fris en voelt zacht aan.

Preventieve anti-age werking!

GDC Timexpert Rides Anti-aging, Anti- rimpel

Prijs: €79,00 - Tijdsduur: 90 minuten

​De ultieme anti-agingtherapie voor lijntjes en rimpels.

Gebaseerd op exclusieve Pro-Collagestine-Fill Technology, peptiden en micro dermoxine complex.

Timexpert rides is gebaseerd op de laatste ontwikkelingen in de esthetische chirurgie en op de eigen zelfregulerende mechanismen van de huid.

Aanbevolen vanaf 30 jaar!

Een huid met de eerste rimpels en expressielijntjes.

Een huid met diepere rimpels. Maandelijkse sessie of in kuurvorm.

Werking: De rimpels van binnen uit te bestrijden. Expressielijnen in het gelaat te vullen en af te remmen waardoor ze vervagen. Rimpels op te vullen en het oppervlak van de huid gladder te maken.

De stevigheid van de huid te vergroten en de dichtheid te versterken waardoor veroudering voorkomen wordt.

gelaatsverzorgingen Bernard Cassière

BC Mini gelaatsverzorging

Prijs: €35,00 - Tijdsduur: 45 minuten

​Reiniging, Peeling, Epileren vd wenbrauwen, vapozone, masker en crème .

BC Behandeling met munt en citroen voor de gemengde en vette huid/ of met onzuiverheden

Prijs: €60,00 - Tijdsduur: 75 minuten

​Een super reinigende behandeling!

Huidoneffenheden en de overmatige productie van talg zijn karakteristiek voor de vette huid en komen frequenter voor bij adolescenten en jong volwassenen. Maar bepaalde factoren kunnen overtollige talgafscheiding, onzuiverheden of verstopte poriën bevorderen op elke leeftijd.

Hormonale schommelingen,warmte en vocht,vervuiling, levensstijl of zelfs stress kunnen overproductie van talg of huidonzuiverheden veroorzaken.

Deze behandeling focust zich helemaal op deze problemen.

BC Intense ophelderende behandeling met kiwi

Prijs: €65,00 - Tijdsduur: 90 minuten

​Om een oplossing te bieden voor huidproblemen als hyperpigmentatie,bruine vlekken of een vale huid heeft BC een compleet programma ontwikkeld op basis van natuurlijke actieve werkstoffen verkregen uit recente onderzoeken.

Het is bekend dat vit C één van de meest doeltreffende ingrediënten is in strijd tegen de hyperpigmentatie. Daarom heeft BC gekozen voor kiwi, erg rijk aan vit C.

Na slechts 1 behandeling is de huid stralender,egaler, beter gevoed en heeft meer comfort, de pigmentvlekken zijn lichter.

BC Intensieve Anti Stress Chocolade Verzorging

Prijs: €65 - Tijdsduur: 90 minuten

​Beschermen en genieten: geschikt voor alle huidtypes, ook voor de meer droge huid. Ideale winterverzorging door zijn licht warme masker!

Werkt beschermend, detoxifierend en hydraterend.

De huid is zacht, versoepeld en gevoed. De gelaatstrekken zijn gladgestreken. De teint is klaarder en stralender.

BC Bosbessenverzorging gevoelige huid en couperose

Prijs: €58.00 - Tijdsduur: 75 minuten

​Deze behandeling van BC met bosbessen richt zich tot de fijne en gevoelige huid en de huid met tendens tot droge huid. Ze kalmeert en vermindert onmiddellijk de roodheid en irritaties en voedt uw huid.

Cocooning texturen en actieve werkstoffen met bewezen doeltreffendheid om de gevoelige huiden in de watten te leggen…

Het alginaat masker met bosbessen en vitamine C voorkomt tekenen van gevoeligheid (couperose,roodheden…).

Deze professionele behandeling is een uitstekende bescherming tegen vrije radicalen en geeft de huid een fris gevoel. Ze is soepel, voelt fluweelzacht en comfortabel aan.

BC Hydra- Nutrition behandeling met Bamboe- Aloe Vera

Prijs: €65,00 - Tijdsduur: 75 minuten

De oplossing van BC voor de huid die nood heeft aan hydratatie,soepelheid en stevigheid. Dankzij het complex Bamboe-Aloe Vera is de huid gevoed en gehydrateerd.

De echte gommage rénovateur bambou-aloe Vera is speciaal ontwikkeld om in alle zachtheid de dode huidcellen te verwijderen,dit dankzij een combinatie van bambou,aloe Vera,karitéboter en rijstpoeder.

Het concentré hypernutritif met avocado-en zachte amandelolie verhoogt de capaciteit om vocht vast te houden en voorkomt uitdroging van de huid.

Ontspanning en hydratatie met de crème de modelage hydra-nourissant met extract van bambou en Aloë-Vera.

Het masker double hydratation collagène&hyaluronzuur verzacht,versoepelt en verbetert de hydratatie van de huid. Dankzij zijn super textuur(bio-cellulose vezels)gedrenkt in een super geconcentreerd serum van collageen,Hyaluronzuur en Aloë Vera versterkt dit masker de biodisponsibiliteit van de actieve werkstoffen en de effecten van de behandeling!

De Cure intensieve hydratant bambou Aloë Vera heeft een gladmakend effect en de huid is opgevuld.