Merken

Germaine de capuccini Neerpelt

Ik werk met het Spaanse merk Germaine de Capuccini wat in 1964 in Spanje gecreeerd werd door Carmel Vidal en staat intussen in de top 5 van de internationale cosmeticamerken door hun vernieuwde technieken en natuurlijke ingrediënten. Het wordt reeds verdeeld in meer dan 80 landen.

Sothys Neerpelt

Sothys: Al meer dan 60 jaar eenzelfde passie voor perfectie, eenzelfde zoektocht naar de globale schoonheid die vrouwen en mannen kunnen betrachten via welzijn en efficiëntie. Het is een Frans familiebedrijf dat trouw is aan een lange traditie van kwaliteit en uitmuntendheid. Het wordt verdeeld in 110 landen over de wereld.De fabricage van de producten van Sothys is onderworpen aan de meest strikte kwaliteitseisen in de wereld van de cosmetica.

Alessandro Neerpelt

Voor de nagels werk ik met het Duitse merk Alessandro, dit biedt complete producten en verzorgingslijnen voor handen,nagels en voeten en exclusief professioneel gereedschap dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Ook regelmatige modetrends, waardoor we de vrouwen op deze aarde enkel het beste willen bieden.

Paul & Joe Neerpelt

Paul&Joe werd gelanceerd in 2002 door het Japanse cosmeticamerk Albion cosmetics. Het merk werd in 2003 voorgesteld in Groot-Brittannië, waar het sedert dien een groot succes kent. Het staat gekend om zijn toffe en mooie prints. Maar het is niet alleen leuk en mooi, maar dankzij het gebruik van die hoogkwalitatieve ingrediënten, is het ook een echte verzorging voor de huid. Zij zien make-up als een aanvulling op onze huidverzorging, en dat onderscheidt ons van andere merken.

Bernard Cassiere Neerpelt

De alternatieve schoonheid...volgens een uniek concept dat creativiteit, originaliteit, moderniteit en plezier combineert. Een ethisch merk...Daar waar mogelijk worden actieve werkstoffen van fair Trade handel geselecteerd. Meer nog, in de mate van het mogelijke worden gerecycleerde en recycleerbare verpakkingen ontwikkeld. Uitstekende prijs/kwaliteits verhouding!